14:00

Rögle BK

Referat: Vårgårda HC - Rögle BK

Period 1

Vi fick en bra start och hade 3-0 efter fem spelade minuter, Moa satte 1-0 på pass från Tiina, Sara 2-0 på egen hand vilket även Sandra gjorde med 3-0.
Sedan reducerade Rögle till 3-1 innan Sandra gjorde tre på raken där Andreá stod för en assist och Alicia två assist. Har vi haft lite stolpe ut i de andra matcherna denna säsongen så var det lite stolpe in i denna perioden, men det kan väl kanske lika mycket bero på ett bättre självförtroende vilket gör att vi spelar ett bättre spel också.

Skott 19-6
Resultat 6-1

Period 2

Vi fortsätter att spela på ett bra sätt och det är riktigt kul att det börjar se ut som förra säsongen vilket vi får hoppas resten av denna säsongen också kommer att se ut. Hanna hinner med en utvisning innan hon sätter 7-1 på assist från Andréa. Andréa skickar nästa assist till Alicia när hon trycker in 8-1 innan hon sätter 9-1 med assist från Sandra.

Skott 19-8
Resultat 3-0

Period 3

Som det ofta kan bli i matcher när ledningen är stor för ett lag så blir det kanske lite lugnare i den sista perioden, men tycker ändå vi spelar bra men det syns inte i målprotokolet lika mycket som i de två första perioderna.
Vill även passa på att ge Rögle en eloge för att de inte ger upp utan kämpar på hela matchen.
Hur som helst så fastställer Andréa slutresultatet till 10-1 på en pass från Hanna. Ni som var på matchen såg förmodligen ett nytt ansikte bland tjejerna i vårt lag i dag och det var nummer 6 Lina Holmstrand som spelade sin första match med vårt damlag denna söndag och går ni in under bilder från matchen så kan ni se att hon var med i hetluften på allvar med en gång.
Alicia blev vald till matchens lirare och tillsammans med sin ytterforward Andréa skrapade de ihop tre mål och fem assist.
Men givetvis så ska hela laget sträcka på sig för att vi har hittat tillbaka till ett spel som stundtals är riktigt bra och snyggt.